Izvor: KURIR
13.04.2022 u 17:23
0

NAPUSTILA SRBIJU SA DEČKOM! Nataša videom iz kade pune pene napravila haos na društvenim mrežama (VIDEO)

Odnedavno su zajedno i on se preselio u Beograd kako bi bili stalno zajedno

Najstarija sestra Rodićki Nataša Rodić, koja je nedavno proslavila rođendan, otputovala je na odmor sa dečkom Matijom Bojovićem!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njih dvoje su otputovali u Budvu, gde uživaju u dobrom vinu, hrani i prelepom morskom ambijentu.

Rodićka, koja je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, sada je pokazala kako uživa dok nazdravjla sa Matijom, a u jednom trenutku je pao i poljubac.

SLAVLJE U TITELU! Nataša Rodić se pohvalila RASKOŠNOM DEKORACIJOM,a čestitke pljušte SA SVIH SRANA (VIDEO)

Da najstarija setra Rodića zna da uživa, pokazala je i vedeom iz kade pune.

 Podsetimo, Bojović odnedavno se preselio u Srbiju iz rodne Crne Gore. Matija je u Podgorici radio kao šef obezbeđenja. Njegovi roditelji su vrlo uticajni i cenjeni u tom gradu, i majka i otac zaposleni su u jednom ministarstvu.

Bojović često odlazi u Ameriku, gde ima mnogo prijatelja, a upravo tamo – u Majamiju, upoznao je Natašu preko zajedničkih prijatelja. On je jedno vreme živeo tamo i bavio se običnim poslovima. Njihov susret dogodio se 2017. godine, kad su i otpočeli vezu, ali su je prekidali nekoliko puta. Odnedavno su ponovo zajedno, zbog čega je Matija rešio da se preseli u Beograd i da ovde nastavi život.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter