Izvor: ALO
13.04.2022 u 17:34
0

OGLASILA SE SE*SI URAGANKA! Nakon što cela Srbija bruji o njenoj trudnoći, Ivana Nikolić otkrila pravu istinu

Pevačica ističe da ne voli da priča o privatnom životu

Vest da Ivana Nikolić, članica popularnog ženskog trija Hjurikejn, čeka bebu sa navodno svojim partnerom Andrejem Bajecom iznenadila je mnoge, a sada je popularna pevačica rešila da otkrije o čemu se radi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ivana se javila i odmah rekla da nije u drugom stanju, ali da ju je ta vest veoma zabavila:

– Trenutno smo na nekom slikanju i smejemo se, jer me svi me zovu da mi čestitaju na trudnoći – rekla je Ivana i dodala:

TRUDNA?! Uraganka čeka bebu sa političarem?!

– Pre nego što je izašao tekst o mojoj trudnoći, ja sam ga demantovala i rekla da to nije istina. Ne znam zbog čega su je objavili i ne znam odakle im takva informacija – pitala se Nikolićeva.

Kako kaže, iako o svom privatnom životu ne priča za medije, kada se tako nešto bude desilo, rado će podeliti sa javnošću srećne vesti.

– Dobro se zna da ne pričam o svojim emotivnim izborima i partnerima, tako da ni ovoga puta neću govoriti o ovoj temi, ali kada budem bila stvarno trudna, ja ću vam to i reći. Biće mi drago da podelim sa svima tako radosne vesti – rekla je Ivana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter