Izvor: ALO
08.03.2022 u 15:14
0

NEKRETNINA POPUT ZAMKA! Elena Karaman živi usred šume i izvodi svoje rituaele

Dizjanerka enterijera, Elena Karaman Karić godinama živi usred šume na Kosmaju, gde je sagradila nekretninu poput zamka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je vilu od 300 kvadrata dizajnirala po svojoj želji, a enterijer odiše luksuzom.

Elena ne prestaje da intrigira javnost objavama na Instagramu u kojima često pokazuje kako izvodi rituale sama ili u društvu, ali sada su pratioci imali pogled da zavire i u njen krevet.

Na Instagramu je objavljen snimak u kojem je vidimo dok leži u krevetu, a gole grudi prekriva crni, svileni čaršaf, ali i kako izgleda njena spavaća soba.

Kamin, luster od perja, jastuci na patosu.

Podsetimo, Elena Karaman je jednom prilikom otkrila je da se njena vila zove Nemetona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter