Izvor: BLIC
26.05.2022 u 18:24
0

NEVIĐENI HAOS! Neda Ukraden prekinula intervju, prava bura se digla nakon pevačicinog postupka

Prava bura se digla nakon pevačicinog postupka

Pevačica Neda Ukraden (71) pojavila se na jednom prestoničkom događaju u elegantnom izdanju, a bilo je neizbežno i ovo pitanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NIJE NI DOŠAO U SRBIJU, A VEĆ SE DRUŽI SA POLICIJOM! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda (FOTO)

Naime, Nedi su pripadnici sedme sile tražili da prokomentariše to što je podržala Konstraktu pred finale pomenutog takmičenja, iako joj na pesmi za Evroviziju ’22 nije dala nijedan poen kao član žirija.

Neda je na ovo pitanje reagovala veoma burno.

– Ja vam se zahvaljujem, vi mene sve razumete, nema razloga dalje da pričamo – odreagovala je Neda, te prekinula intervju.

Podsetimo, prava bura se digla nakon pevačicinog postupka na pomenutom takmičenju kada je Konstrakti dala nula poena, a nedugo zatim je ishvalila i poželela visok plasman na Evroviziji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter