Izvor:
23.08.2017 u 16:36
0

NIJE JOJ SE DOPAO: Rada Manojlović odbila poslovnu ponudu o kojoj mnogi maštaju.

Pevačici je jedan poznati bosanski biznismen predložio da bude promotivno lice noćnog kluba, gde bi mesečno zarađivala čak 20.000 evra.

Folkerkino zaduženje bi bilo da dvaput nedeljno svojim prisustvom namami što više gostiju (bez pevanja) i da reklamira diskoteku na društvenim mrežama. Međutim, njoj se ta ideja nije dopala.

– Rada je preokupirana nastupim, ne može ni da se naspava. Stalno je na putu, što je dodatno iscrpljuje. Ona se ne žali zbog obima posla, jer joj je u interesu da što više radi i zaradi, ali zbog toga odbija sve druge ponude koje nemaju veze s muzikom. Tako je nedavno preko zajedničkih prijatelja upoznala gazdu jednog kluba u Sarajevu, koji je odbio da mu Rada bude promoterka.

Folkerki je drastično skočila popularnostu BiH nakon saznanja da je u vezi s Harisom Berkovićem, obarala je sve rekordeu tamošnjim diskotekama, pa zbog toga ima dosta poslovnih ponuda na tim prostorima – priča izvor Kurira i dodaje da je biznismen spreman da plati koliko god treba samo da bi poslovao s Manojlovićkom.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter