Izvor: KURIR/STORY
11.10.2022 u 22:31
0

NIKAD VIĐENA FOTKA VESNE ZMIJANAC I KEMIŠA DOK SU BILI U BRAKU: Evo šta su zajedno radili u slobodno vreme (FOTO)

Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš osamdesetih godina prošlog veka bili su u braku svega tri godine, a nedavno je pojavila jedna od njihovih retkih zajedničkih fotografija, koja je oduševila publiku na društvenim mrežama.

Pevačica Vesna Zmijanac i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš imali su svoju ljubavnu priču, koju su ozvaničili brakom pre mnogo godina, a koja nažalost nije potrajala. Posle tri godine, par se rastao i ostao u skladnim odnosima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI! 

Njih dvoje i dan danas intrigiraju javnost, sudeći po tome da su retko govorili o periodu koji su proveli zajedno. Međutim, nakon što se pojavila fotografija pevačice i harmonikaša, nastala tokom njihovog braka i mnogima je bilo drago kada su videli šta nekadašnji par radi u trenutku kada je nastala ta uspomena.

Naime, Vesna i Kemiš na fotografiji, koja je neviđena do sada, igraju popularnu video igricu „Atari“ i deluju sasvim opušteno u svom domu. Zaljubljeni i mladi, Vesna i njen nekadašnji suprug uživali su u malim, svakodnevnim sitnicama.

– Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena – rekla je Vesna jednom prilikom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter