Izvor: kurir.rs
28.12.2023 u 21:26
0

GALA PROSLAVA PUNOLETSTVA: Zorica i Kemiš ne žale pare za unuku

Poslednja godina donela je mnogo radosti Zorici Brunclik i Kemišu, pa su je tako na najbolji način polako i priveli kraju. Poslednjih dana 2023. legendarna pevačica i istaknuti umetnik organizovali su gala slavlje svojoj najstarijoj unuki Sari.

– Ne znam da li ću pevati večeras, ali sigurno znam da ću plakati. Ja sam bila prisitna na rođenju svakog svog unučeta a pošto je ona bila prva ovo veče je za mene posebno emotivno- rekla je folk zvezda a Kemiš je otkrio da je unuka imala posebnu želju da on ponese harmoniku i da joj zasvira.

„NJEGA BIH ŠAMARALA“: Karleuša BRUTALNO oplela po kolegama

Među gostima koji su uveličali slavlje bili su Gordana, Mihajlo i Marina Šaulić, Miloš Vujanović, Emir Habibović, Miša Mijatović, Miki Perić i mnogi drugi a svi oni su uz orkestar Aleksandra Sofronijevića uživali u slavlju za pamćenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter