Izvor:
01.12.2018 u 22:00
0

NOVI MEDIJSKI RAT TRESE SRBIJU: Seka Aleksić napokon progovorila o sukobu sa Lepom Brenom! (VIDEO)

Iako će Seka Aleksić ovu Novu godinu dočekati radno u Beogradu kao i mnoge njene kolege, ona se ne plaši konkurencije i ističe da mesta ima za sve.

– Za Novu godinu u Beograd dodje mnogo ljudi iz inostranstva i drugih krajeva sveta da nismo mi usresredjeni samo na Beograd.Ja sam sigurna da će kod svih mojih kolega biti krcato i dobro,,

Ono što je privuklo veliku pažnju medija nedavno je i zajednička fotografija Ane Bekute,Seke Aleksić i Lepe Brene koja je nastala na aerodormu.

– Mi smo se srele na gejtu jer smo putovale istim avionom i lepo smo ćaskale stvarno.Ana i Brena su sjajne žene koje toliko godina traju i imaju karijere i od njih ima dosta toga da se čuje pametnog i nauči.

Ovom fotgrafijom su Lepa Brena i Seka Aleksić demantovale medije da nisu u dobrim odnosima i da vode rat.

– To je pred moj koncert negde izlazilo kako sam ja zvala Brenu a ona nije htela da dodje.To je takva glupost. Ja sam to demantovala na Instagramu i tagovala sam Brenu. To je van svake pameti – zaključila je Seka Aleksić za emisiju "Glamur".

Happytv.rs
Foto: Arhia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter