Izvor:
01.12.2018 u 22:06
0

POTPUNO NEOČEKIVANO? Nakon 34 godine na estradi Dragana Mirković odlučila da uradi OVO! (VIDEO)

Folk diva Dragana Mirković na kratko je posetila Srbiju i to zbog poslovnih obaveza ali i snimanja novogodisnjeg programa svoje televizije. Druzila se sa kolegama a pokazala se i kao odlican domacin.

Ono što je sve iznenadilo jeste da će Dragana Mirković nakon 34 godine na estradi po prvi put pevati u Srbiji za doček Nove godine i to na trgu na Zlatiboru. To je potvrdila i pred kamerama Happy televizije.

– Ja retko pevam za Novu godinu zato što sam neko ko voli da bude kod kuće.Medjutim,postoje neki pozivi koji su toliko lepi da sa zadovoljstvom moram da ih prihvatim.

Na njenim društvenim mrežama smo u poslednje vreme mogli primetiti da se Dragana druži sa mnogim svetski poznatim facama a medju njima su i glumac akcionih filmova Žan Klon Van Dam i poznati dizajner Filip Plejn.

– Oni mene na samom početku nisu znali kao zvezdu već su me zavoleli kao osobu. Onda su krenuli da pretražuju i bili su oduševlljeni – izjavila je Dragana Mirkovic pred kamerama Happy televizije za emisiju Glamur.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter