Izvor: kurir.rs
27.07.2020 u 13:48
0

OD MODELA DO DILERA TANKA JE LINIJA: : Bivša Plejbojeva zečica imala narko-bandu, šokirala POLICAJCE! (FOTO)

Brazilka Flavija Tamajo (22), nekadašnji Plejbojev model, uhapšena je zbog sumnje da je rukovodila ženskom bandom koja je brojne klijente snabdevala prostitutkama i drogom.

Uhapšena je u gradu Vitoriji, a tužioci kažu da je pokušala da se skine na recepciji kada su je zadržali pri ulasku u luksuzni hotel. Pretpostavlja se da je tzv. Mis Bum Bum htela da pokaže da ne krije ništa, ali su je policajci sprečili u njenoj nameri.

Kako navode, izvesnim „VIP mušterijama“ je obezbeđivala kokain, hašiš i žene koji bi za te usluge plaćali oko 200 evra.

PROČITAJTE JOŠ…

Deca NE ZNAJU DA SU IM RODITELJI MRTVI: Dirljiva ispovest familije bračnog para koji je nastrdao u SUDARU SA VOZOM!

Dodik: POLOŽAJ Srbije na MEĐUNARODNOM planu NIKAD JAČI!

„SOKOLOVO OKO“ vozilo koje nećete moći da PREĐETE: KRAJ BAHATOG PARKIRANJA u Beogradu!

OPLJAČKANA PRAVOSLAVNA CRKVA kod Sarajeva! Ukradene najvrednije stvari!

– Nudila je poseban ‘program’ – kombinaciju droge i prostitucije, bilo da se droga konzumira tokom seksa ili kasnije. Prvo je radila kao kolgerla nabavljajući drogu klijentima, ali postoje dokazi da je imala i nešto nalik na kurir-službu –  naveo je tužilac Rafael Korea.

Čini se da joj je posao cvetao jer je putovala širom Brazila i istražitelji je nisu jednostavno locirali.

– Kada su joj prišli policajci i rekli da će biti odvedena u stanicu, počela je da vrišti i da se otima, ali ubrzo su joj stavili lisice na ruke – naveo je Korea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter