Izvor:
18.11.2017 u 22:24
0

ODLAZAK LEGENDE: Preminuo gitarista grupe AC/DC

Malkolm Jang, legendarni gitarista i osnivač benda AC/DC, preminuo je danas u 64. godini.

Poznati gitarista dugo se borio sa demencijom, a preminuo je u krugu porodice.

– Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je Malkolm Jang preminuo. Malkolm je zajedno sa Angusom bio osnivač i tvorac benda AC/DC. Sa ogromnom posvećenošću bio je pokretačka snaga ovog benda. Kao gitarista, tekstopisac i vizionar bio je pefekcionista i jedinstvena osoba. Uvek se zalagao za svoje oružje i govorio šta želi. Ponosio se na ono što je. Njegova odanost fanovima bila je neprevaziđena. Kao njegov brat, mogu reći da je veza koju smo imali bila posebna. Ostavlja iza sebe ogromno nasleđe koje će živeti zauvek. Malkolm, posao je dobro obavljen – piše na stranici čuvenog benda.

Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter