Izvor: telegraf.rs
18.01.2020 u 22:43
0

ONA BLISTA NAKON POROĐAJA: Porodilja Kameron Dijaz, izgleda bolje nego ikad!

Holivdska zvezda Kameron Dijaz (47) na samom početku 2020. godine iznenadila je javnost objavom da se porodila i dobila ćerku Rediks sa suprugom, rokerom Bendžijem Madenom (40).

Mesecima se spekulisalo da je glumica u drugom stanju, ali je sve prošlo u tajnosti – čak i porođaj, jer ni ona ni njen suprug nisu želeli ništa da potvrde ni demantuju, sve do trenutka kada je Kameron početkom januara objavila da je postala majka.

Uz to je čestitala svima i Novu godinu, a sada, samo dve nedelje posle porođaja, izgleda bolje nego ikada.

Glumica je uslikana u džemperu i farmerkama dok je izlazila iz kuće prijatelja kod kojih je bila u poseti, a u ruci je nosila naočare, fasciklu i mobilni telefon.

Iako je izgledala pomalo umorno i isrcpljeno, njena savršena linija je zadivljujuća, s obzirom na to da je uspela da je vrati za samo dve nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter