Izvor:
11.05.2019 u 19:56
0

ONA JE GLUMILA MALU ZONU ZAMFIROVU: Sada je udata za 23 godine starijeg reditelja, a evo i čime se sad bavi! (FOTO)

Kada se prvi put pojavila u filmu“ Zona Zamfirova“ Jana Milosavljević bila je preslatka devojčica ali bilo je i suviše rano da joj se predviđa bilo kakva glumačka karijera.

Nakon toga mediji su je predstavljali kao ćerku Nenada Milosavljevića poznatijeg kao Neša iz grupe „ Galija“.

Jana je nastavila da se bavi glumom ali je najviše kontaverze izazvala kada se mala Jana, kako je svi pamte udala za režisera Filipa Gajića. Od tada je prošlo punih 15 godina pa Jana danas ima 29 godina i ostvarila se u najlepšoj i do sada najuspešnijoj ulozi majke rodivši sina Joakima. Iako je javnost bila iznenađena zbog generacijske razlike koja broji više od dve decenije , Janu i Filipa spojila je ljubav u svakom smislu pa i ona prema pozorištu.

Jedna od interesantnih činjenica je da je Filip prethodno bio u braku sa ćerkom Radeta Šerbedžije, Lucijom Šerbedžijom sa kojom ima dvoje dece.

Bez ozira na pritisak medija sa kojima se par uspešno nosio, s obzirom na to da su zaljubljeni i međusobno i u istu umetnost koja ih je i spojila, nesumnjivo će pažnju privlačiti i novim, uspešnim prokjektima.

Izvor: Puls Online
Foto: instagram/
janamilosavljevic90/facebook/zonazamfirova

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter