Izvor:
21.03.2019 u 11:17
0

ONI SU UZDRMALI SRBIJU, DANIMA SE PRIČA O NJIMA A SADA JE USLEDIO ŠOK ZA SVE: Milojko i Milijana za HAPPYTV.RS progovorili otvoreno o svojoj vezi! (VIDEO)

Romansa Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) već danima intrigira javnost. Ovaj trenutno najkontraverzniji par, tvrdi da se između njih rodila ljubav koju nikada pre nisu osetili ni sa jednom drugom osobom. Iako su ih se porodice odrekle, njima to ne predstavlja problem, već su spremni da stanu na ludi kamen kako bi krunisali svoju ljubav brakom.

Oni su specijalno za naš portal happytv.rs progovorili o svojoj ljubavnoj romansi, ali i tvome šta su zapravo njihova interesovanja, kao i kakvi su planovi za ulazak u rijaliti. Šta su još rekli, možete pogledati u video snimku koji je pred vama!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter