Izvor: Srbija Danas
12.06.2020 u 11:51
0

OPLJAČKAN NAŠ LEGENDARNI PEVAČ: Lopovi odneli POLA MILIONA, i ZLATNU MEDALJU! (FOTO)

Porodična kuća Novice Negovanovića bila je preksinoć na meti pljačkaša koji su iz njegove kuće u Adranima odneli sve vredne stvari.

– Bili smo svi u kući supruga je gledala televizor u prizemlju, a ja i deca smo bili na spratu. Upali su kroz prozor sa zadnje strane kuće u sobu i odneli sve vredno što smo imali – kaže Novica.

OVO MORATE ZNATI

NAPAD NA MARIĆA! Zahar uradio neverovatnu stvar u studiju Happy TV!

JEZIVO SVEDOČENJE Trener me je silovao od 12 godine, morala sam da abortiram pre Olimpijskih igara

REČI KOJE ODZVANJAJU SRBIJOM Evo šta je Danica Grujičić rekla o kolegi Nestoroviću (FOTO)

DR NESTOROVIĆA KOD MARIĆA: Muškarci pažnja, ovo su posledice korone!

– Oko pola miliona dinara koje sam dobio za autorkse honorare i harmoniku od koje se nisam decenijama razdvajao. Ukrali su mi i zlatnu medalju koju sam dobio od predsednika države za zasluge za narod. Svi smo u šoku – priča Negovanović.

Inače, kamere na Ibarskoj magistrali snimile su trojicu razbojnika i četvoro parkiranih automobila kojima su odneli plen.

Policija traga za počiniocima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter