Izvor: OBJEKTIV
12.04.2022 u 17:37
0

OPRAVDALA NADIMAK „NOVOSADSKA BARBIKA“! Ovako je Bekvalčeva izgledala pre 20 godina (FOTO)

I tada je plenila lepotom

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših na domaćoj sceni, a zbog vitkog tela i plave kose dobila je nadimak “novosadska Barbika”. Fotografija je iz perioda kada je snimila svoj drugi studijski album “Ništa lično” iz 2002. godine.

Printscreen

 

Ona je tada nešto kraću kosu, ofarbanu u plavo koja je i danas njen zaštitni znak, a ono što je evidentno jeste da je i tada plenila lepotom.

Nisu retki ni komentari da Nata sada, tačno dve decenije kasnije, izgleda još bolje nego tada i da joj godine ne mogu ništa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter