Izvor:
02.03.2017 u 16:25
0

OTKRIVENA TAJNA VEZA: Kejtlin Džener i Andreja Pejić su u vezi!

Kejtlin Džener i Andreja Pejić u poslednje vreme se ne razdvajaju, a njihovo zajedničko pojavljivanje na žurki kod Eltona Džona u nedelju uveče bilo je povod da krenu glasine da su ove dve transseksualne ikone više od prijateljica.

Andreja i Kejtlin su se zajedno pojavile na postoskarovskom žuru, a kako je izvor koji se zatekao na licu mesta rekao za US Weekly, Andreja i Kejtlin su odavale utisak da su više od prijateljica.

– Kejtlin je krišom držala Andreju za ruku, a kada su išle do bara, nežno ju je pomazila po leđima. Bila je vrlo zaštitnički nastrojena – kazao je izvor sa lica mesta, prenosi Daily mail. Njih dve su pre žurke kod Eltona Džona skoknule i na žurku Veniti Fera.

Kejtlin i Andreja se poznaju još od 2015. godine, tačnije od novembra, kada je bila upriličena dodela nagrada Žena godine u Njujorku.

– Ja sam žena koja voli žene – objasnila je jednom prilikom Kejtlin.

Kejtlin je bila Brus Džener do 2015. godine, a Andreja je bila Andrej, jedan od najpoznatijih androgenih modela, sve do 2014. godine, kada je i ona promenila pol.

alo.rs
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter