Izvor: KURIR
17.08.2022 u 07:23
0

OVAKVU JE NISMO UPOZNALI: Široka majica i lice bez šminke, URAGANKA NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Atraktivna Uraganka Ivana Nikolić, od početka karijere se nalazi na meti komentara na društvenim mrežama.

Jedni hvale njen atraktivan izgled, drugi joj zameraju intervencije na licu i telu, ali u jednom su svi složni, da je jedna od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

1 / 3 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Ivana je ranije priznala da je „opsednuta“ fizičkim izgledom i da na sebi vidi mane koji drugi ne vide, ali je ovog puta objavila sliku u opuštenom izdanju – širokoj majici, biciklističkama i bez trunke šminke.

Podsetimo, nedavna vest o raspadu grupe rastužila je mnogobrojne fanove. Popularna grupa osvojila je srca publike još od prve pesme „Favorito“, pa sve do sad, a već od jeseni više neće nastupati.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter