Izvor: KURIR/24sata.hr
02.11.2022 u 16:33
0

PEVAČ TUŽIO ĆERKU, NEMA DA PLAĆA 130 EVRA ZA ALIMENTACIJU! A slupao novi ferari, jaguar, porše, mercedes od 130.000 EVRA…

Pevač Mladen Grdović (64) je tužio ćerku (19) zbog alimentacije. Smatra da joj je 130 evra mesečno dovoljno jer otišao je u prevremenu penziju koja iznosi nešto više od 400 evra. Nema za alimentaciju a vozi skupe automobile, dok mu je ćerka višena kako konobariše.

Naime, kako prenose hrvatski mediji, pevač voli skupe automobile, pijančenje, ali i brzu vožnju pa je tako slupao mercedes, jaguar, ferari…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Prvu nesreću Mladen Grdović (64) imao je 2004. godine. Tad je slupao ferari 360. Imao je 2,7 promila alkohola u krvi, a pri tome je povredio vratni pršljen.

Tri godine posle slupao je mercedes 500 CL vredan nešto više od 130.000 evra. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad automobilom, prešao na levu stranu puta i zabio se u betonski zid. Tom prilikom odbio je alkotest. Grdović je imao i porše, koji je takođe slupao.

– Mogao sam da kupim stan, ali radije sam uzeo porše. I on je završio u starom gvožđu. Već godinama imam jaguar i nikada ga neću prodati – rekao je svojevremeno Grdović.

* 2009. pevač se napio u Zadru. Častio je tinejdžere po kafićima, a zatim seo za volan svog jaguara i njime „pomeo“ stolice na terasi kafića koje su mu smetale na putu.

* 2013. Grdović i sad već bivša supruga Brankica imali su saobraćajnu nesreću u Arbanasima kad je slupao mercedes. Udario je u betonski zid kuće, a zatim i rasvetu. U nesreći je bila povređena Brankica, a policija mu je tad izmjerila 2,7 promila alkohola u krvi.

* 2015. s istim je mercedesom sletio je s puta, oštetio drugi automobil, a zaustavio se udarivši u znak. Grdović je potom napustio mesto nesreće, a policija ga je pronašla tek četiri dana posle.

* 2016. Grdović se Jaguarom zabio u betonski zid kuće. U bolnici su mu tad izmerili 3,61 alkohola u krvi.

Podsetimo, Grdović je na sudu tvrdio da zbog korone nije imao nastupe, te da je narušenog zdravlja. Zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankicom rekao je da je ostao bez dobrog dela imovine koju je stekao pevajući više od 40 godina. Zadarski sud prihvatio je Grdovićeve dokaze kako više nema novca za ćerkino izdržavanje iako je od oktobra ove godine odradio preko 20 nastupa, od Sovića, preko Toronta do Nedelišća.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter