Izvor:
28.06.2019 u 06:06
0

POČETAK MUZIČKE KARIJERE: ZOI ide tetkinim stopama!

Zoi, 21-godišnja sestričina pop pevačice Nataše Bekvalac, krenula je stopama svoje tetke i uplovila u muzičke vode objavom prvog singla "Eto".

Ćerka Dragane Bekvalac, Natašine starije sestre, od malih nogu je pokazivala sklonost ka muzici, a već u ranom tinejdžerskom dobu je napisala i snimila prve pesme.

Muzičko znanje je nadogradila u Los Anđelesu, samom srcu svetskog šou-biznisa, gde je nekoliko godina učila od tamošnjih producenata i muzičkih magova.

Ipak, odluka je pala da muzičku karijeru počne da gradi u svojoj rodnoj zemlji, ali ju je perfekcionizam u poslu naterao da nekoliko puta snimi pesmu "Eto" u različitim verzijama pre nego što ju je objavila. Osim toga, ona sama je napisala tekst za istu, dok je muziku i aranžman radio Slavko Milovanović.

– Čak sam i spot snimala dva puta. Prvi put u Majamiju, ali mi se nije dopao finalni proizvod. Bio je isuviše mračan, a to ne predstavlja u najboljem svetlu moju ličnost – izjavila je Zoi povodom premijere singla.

Druga, finalna verzija nastala je u Milanu, gde je nekoliko dana boravila sa prijateljima koji su joj pomogli da sve izgleda baš onako kako je zamislila.

Izvor : blic.rs
Foto : instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter