Izvor:
18.10.2016 u 02:13
0

POČINJE SLAVLJE U ČAST PRVENCA: Pogledajte ko je sve došao na proslavu ROĐENJA Sekinog sina!

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić organizovali su večeras glamuroznu proslavu povodom rođenja sina Jakova.

I baš kao pravi domaćin, Veljko je u ekskluzivni restoran stigao nekoliko sati pre početka proslave, kako bi se pobrinuo da sve teče onako kako su ponosni roditelji zamislili.

Maštovito ukrašen eksterijer restorana, sa balonima i u bojama koje su tradiocionalno vezane za dečaka, bio je još jedan podsetnik gostima da su na pravom mestu.

Prvi gosti na proslavi rođenja Sekinog i Veljkovog naslednika počeli su da pristižu već od 20 sati, a među njima su bili Zlata Petrović i Željko Rstić.

– Seku obožavam i želim da mali Jakov bude živ i zdrav 100 godina. Mene je Seka uvek zvala druga majka, a ja sam i mama i baba i znam šta znači dobiti dete. To je najlepša životna uloga koja ne može da se meri ni sa čim – rekla nam je Zlata Petrović, koja je na proslavu došla sa izabranikom Željkom Rstićem.

Aco Pejović, Radiša Trajković Đani i Bojan Leksington su stigli su sa lepšim polovinama a ponosnim roditeljima poželeli su dug i srećan život njihovom nasledniku.

– Čuo sam se sa Veljkom i Sekom kada se rodio mali Jakov i tada sam im čestitao. Nije bitno da li će biti bokser na tatu ili pevač na mamu, već da bude zdrav i srećan – rekao je Aco Pejović koji je doneo veliki buket cveća.

– Deca su najvažnija, i želim Seki i Veljko da ih imaju što više. Novac i uspeh ništa ne vrede ako nemate to sa kim da podelite – poručio je Đani koji je takođe doneo veliki buket cveća.

– I sam znam šta znači biti roditelj, a malom Jakovu želim sve najbolje u životu. Večeras ćemo se lepo provesti u njegovu čast – rekao je Bojan Vasković.

– Želimo im da porodica bude na okupu, a da mali Jakov bude živ i zdrav. Najlepši je oseća biti roditelj, ma koliko to danas bilo teško – rekla je Tamara Karić, koja je na proslavu stigla sa suprugom Simonom.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter