Izvor:
02.07.2018 u 09:19
0

POČINJE SUĐENJE: Lazukić i Bekvalčeva stigli u Prvi osnovni sud!

Počelo je suđenje Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje, kada je naneo telesne povrede Nataši Bekvalac.

Lazukić se tereti da je pevačici naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila. Suđenju će moći da prisustvuje javnost.

Luka je stigao u sudnicu 15 minuta pre suđenja, dok je Nataša bila sa advokatima u sudu od početka ročišta. Nakon 5 minuta, Bekvalčeva je izašla iz sudnice pošto zbog zabrane prilaska koju Lazukić ima ona nije dužna da prisustvuje njegovom iskazu.

Kada je počelo suđenje Nataša je izašla, jer nije želela da sluša šta Luka govori, advokatica ju je pitala da li želi da prisustvuje, a kada je pevačica pitala da li je to neophodno i dobila odgovor: "Ne", izašla je iz sudnice.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter