Izvor:
12.12.2019 u 16:22
0

POLUGOLA ANA ISPALILA KARAĐORĐEVIĆE Ovako je pevačica prevarila sve u Belom dvoru (FOTO)

Ana Nikolić nedavno je oduševila mnoge kada je pokazala vitku figuru, međutim, deo javnosti osudio ju je što je, uprkos tome što snima spot, oskudno odevena šetala po Belom dvoru, koji je iznajmila za potrebe snimanja. Inače, poznato je da prostorije Dvora mogu da se iznajme za različite potrebe.

KAKVA MAČKA! Halteri, dekolte, perje… EVO kako će Ana Nikolić izgledati u NOVOM SPOTU! (FOTO)

Međutim, Ana je šetala u halterima i donjem vešu, a osim što se fotografisala, slike je objavila na društvenim mrežama, što je, prema tvrdnjama pres službe Belog dvora, uradila mimo dogovora.

Pevačica je nedavno objavila set fotografija na kojima se vidi kako je izgledalo samo snimanje spota, a iste su nastale kada je iznajmila prostorije na Belom dvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter