Izvor:
12.12.2019 u 16:13
0

INFLUENSERKA OTKRILA TAMNU STRANU INSTAGRAMA: Zarađuje desetine hiljada evra mesečno, ali jedan deo posla strašno mrzi

Bujnu Brazilku Natalija Gariboto (26) na Instagramu prati više od 1,6 miliona ljudi, ali ona, uprkos ogromnoj zaradi od karijere influenserke, jednu stvar u svom poslu mrzi najviše na svetu.

Na osnovu svojih provokativnih objava ona zarađuje oko 30. 000 evra, ali žali se da njene fotografije na Instagramu često donose pogrešnu vrstu pažnje.

Poruke koje joj šalju fanovi često su gnusne, a mnoge, tvrdi Natalija, dolaze od slavnih osoba koje su u srećnim vezama.

-Poruke su šokantne. Gotovo uvek je tu neki lik koji me želi poslati avionom u Dubai i nudi mi od 50 do 100 hiljada evra za to. Najviše me iznenađuju sportisti i to oni koji su oženjeni i deluju kao da su u srećnom braku, a stalno mi šalju poruke. Reperi takođe- izjavila je Natalija i dodala

– Uvek počne tako što mi muškarci pišu da sam lepa, ali kad im ne odgovorim, ubrzo počnu da mi pišu da sam ružna. Mislim da su druge žene na Instagramu još gore od njih. Upoznala sam puno cura koje sam smatrala prijateljicama ili saradnicama, a one bi me pokrale, izmišljale priče o meni i ogovarale me – objasnila je Natalija.

Više fotografija Natalije Garibato pogledajte ovde

Izvor: net.hr

Foto: Instagram


OVO MORATE PROČITATI

NOVA DEVOJKA LUKE JOVIĆA Bila u "PAROVIMA", muškarci balave za njom jer je prava BOMBA (GALERIJA)

INFLUENSERKA OTKRILA TAMNU STRANU INSTAGRAMA: Zarađuje desetine hiljada evra mesečno, ali jedan deo posla strašno mrzi

SAŠA MATIĆ SPREMA IZNENAĐENJE Ne smem da pričam, ČUĆE SE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter