Izvor:
29.04.2019 u 11:15
0

PONOSNA NA SVOJ ZANOSNI STOMAK: Marija Bulat u zagrljaju sina Save pokazala zavidnu liniju! (FOTO)

Supruga popualrnog pevača Marka Bulata, Marija porodila se krajem marta i rodila sina Savu.

Naša sreća je sada potpuna. Rodila meni moja Mara princa. Ne mogu da opišem radost i zadovoljstvo. Kažu treća je sreća i to muško. Posle dve princeze koje imamo – Sofije, Marijine ćerke iz prvog braka i Dorotee koju smo dobili pre dve godine, sad smo dobili i naslednika. Drugačiji je osećaj, a on je prelep – ispričao je tada on.

Dobili smo sina Savu, stigla je terminska beba u devetom mesecu, ali eto opet smo završili na Institutu za neonatologiju. Tu smo bili i sa ćerkicom jer je preveremeno bila rođena, a Sava prilikom prirodnog porođaja… verovatno je udahnuo malo i progutao one plodove vodice i onda su morali da ga isprate jer je na plućima bilo nekih problema. Evo na sreću, sve se dobro završilo – rekao je nedavno ponosni tata pa otkrio da Sava liči na mamu Mariju, koja je mnoge raspametila objavom.

Sa naslednikom u rukama, pokazala je zavidnu liniju i otkriven stomak samo mesec dana nakon trećeg porođaja.

Dorotea je ukrala svu ljubav, ćerkica je maza. Evo i sin je stigao sada, videćemo, to je i za mene neko novo iskustvo – dodao je on.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter