Izvor:
22.07.2017 u 12:48
0

POPULARNA PEVAČICA IZDVOJILA 150.000 EVRA ZA STAN:Rada Manojlović se konačno skućila!

Dugogodišnji naporni posao i štednja konačno su se isplatili Radi Manojlović, pa sada ima svoju nekretninu, koju će u narednim danima srediti onako kako želi.

– Rada je baš dugo imala u planu da kupi stan. Otkako je iz Četereža stigla u Beograd, promenila je nekoliko podstanarskih stanova, ali ni u jednom dosad nije imala utisak kao da je u svom domu. Uvek je govorila da je dom u Četerežu, ali da bi volela da kupi stan u Beogradu i da ga uredi kako ona želi. Imala je ona i prošle godine želju da to uradi, čak je i tražila stanove… Ipak, želela je da to bude Crveni krst, na koji je ona navikla, a onda je u međuvremenu uložila pare u karijeru, pa je morala još malo da prištedi. Sad joj se konačno ostvarila najveća želja.-kaze dobro obavešten izvor.

izvor/alo.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter