Izvor:
12.10.2019 u 09:06
0

POPULARNA PEVAČICA OD DEČKA DOBIJA POKLON U VREDNOSTI OD 150.000€: Otkrivamo o kome je reč! (FOTO)

Dara Bubamara će navodno od 15 godina mlađeg dečka, na poklon dobiti luksuzni automobil.

Pevačica je navodno već nekoliko meseci u vezi sa biznismenom iz Belgije, a budući da je veliki obožavatelj sportskih vozila, dečko je odlučio, da je iznenadi i da joj za proslavu pola godine veze, kupi automobil i to od 150.000 evra.

– Dara već u svom "voznom parku" ima "porše" i "mercedes", ali kako se bliži šestomesečnica veze, biznismen je odlučio, da je iznenadi novom "mašinom", skupljom od svih koje ima – priča izvor i dodaje:

-Budući da su kratko zajedno, on ne poznaje dovoljno Darin ukus, pa se o svemu dogovara sa njenim najbližim saradnicima i najboljim drugom.-

Takođe, izvor napominje da Dara vrlo često dobija skupocene poklone od dečka, torbe, cipele, firmiranu garderobu, a nedavno joj je kupio sat vredan nekoliko hiljada evra.

– Budući da će joj sad kupiti automobil, jasno je da je sledeći korak veridba. U neku ruku, kupovina tako skupog dara je i način da joj pokaže da želi nešto ozbiljno sa njom – završava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter