Izvor: Blic
02.08.2020 u 13:20
0

POSLALA POZDRAVE IZ IMIGRACIONOG CENTRA U BRIZBEJNU: Romana Panić nasmejana nakon izlaska iz ZATVORA!

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, a sada se oglasila iz imigracionog centra.

Naime, Romana Panić bila je na robiji od 25. juna zato što je zajedno s partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate u Brizbejnu. Osuđena je na tri meseca i imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu.

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu. Romana je iskoristila priliku i snimila okruženje, pa pokazala pratiocima na Instagramu gde sada provodi vreme.

PROČITAJTE I:

POLICIJA ZAPLENILA 10.500 FALSIFIKOVANIH EVRA: Muškarac srednjih godina ih doneo sa KiM!

MASKE 5.000, ŠVERC U PREVOZU 10.000: KAZNE koje prete Beograđanima na ulici!

ROMANA IZAŠLA IZ ZATVORA, MOMAK JOJ JOŠ ROBIJA: Evo gde su je sada smestili!

UŽAS U KOVID BOLNICI: Pacijent pretukao medicinsku sestru ŠTAKOM jer ga je sprečila da SVOJEVOLJNO ODE KUĆI!

Podećamo, prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata – uređaj se „skiming“, kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabeleženi s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

– Bilo je toliko sofisticirano da uređaji na dva bankomata nisu otkriveni duže vreme – objasnio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Romana je osuđena na 12 meseci zatvora, a Filip na 14 meseci, a uz to moraće da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Nakon što je Romana uhapšena njena majka rekla je da od sramote ne izlazi od kuće,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter