Izvor:
14.06.2017 u 18:35
0

POSLE ZAPLENE STANA GOCE BOŽINOVSKE: Ćerka Jelena Vučković poručila da je njena majka sve nekretnine KRVAVO zaradila!

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, još ne može da dođe sebi zbog stana koji su izvršitelji zaplenili njenoj majci. Ona kaže da se trudi da Goci bude podrška, ali da zbog nastupa ne uspeva da bude sa njom.

je Goca pre dve nedelje ostala bez stana u centru Beograda jer ju je investitor zavrnuo za novac koji je uložila, Jelena je odmah nazvala mamu.

– Kada se sve to izdešavalo, nismo puno razgovarale o tome jer je ona odmah otišla na put, a i ja sam radila, pa smo se mimoišle – kaže Jelena i dodaje da je Goca, bez na to što obzira su joj izvršitelji oduzeli stan u ulici Kraljice Natalije, morala da nastavi da radi, a stvari izbaci iz njega.

Kako je investitor pobegao u Rusiju, male su šanse da Božinovska ikada naplati dug.

– Poslednji put kada smo se čule, bila je uzrujana, rekla mi je: „Javiću ti se, sine, sve što se bude dogodilo”, ali mi nije javila ništa. Evo već deset dana se nismo čule. Verovatno je u haosu – kaže Vučkovićeva, koju je Goca dobila u prvom braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem.

Jelena kaže da je razočarana zbog svega što se dogodilo jer njena majka godinama vredno radi kako bi sebi i porodici obezbedila kvalitetan život.

– Ona je krvavo zaradila sve nekretnine i sve što ima, i verujem da joj nije svejedno. Međutim, ona je žena zmaj, verujem da će ona sve to izdržati, izdržala je i mnogo gore stvari. Pregurala je mnogo toga preko glave, pa će i ovo – uverena ja Jelena.

Izvor: Alo.rs

Foto: Twitter/proglasba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter