Izvor: KURIR
20.12.2022 u 17:31
0

POSLEDNJI DANI I SATI MILANA RADULOVIĆA LAĆE: Obišao Isusov grob, bio u Nazaretu, postao HADŽIJA, a evo kad ga je Futa očekivao

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je danas preminuo. Kako su preneli domaći mediji, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je na ulici.

Kako nam je otac Aleksandar Futa Radulović, skrhan bolom, rekao, da se njegov sin od 12. decembra vodio kao nestalo lice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

– Ja ništa ne znam još tačno, meni su javili da je nađen na ulici i da je 12. decembra prijavljen kao nestao. Ništa dalje ne znam, izvinite, ne mogu da pričam – rekao je Futa za Kurir.

Milan Laća Radulović
FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER

Inače, pokojni Laća je trebalo da se vrati u Beograd iz izraela juče, na Svetog. Nikolu. Međuti, on se nikom nije javljao danima, posle posete biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti.

Na put u Svetu zemlju je otišao je 2. decembra. Na ovom putu postao je i hadžija, obišao je Hristov grob i druga biblijska mesta koja posećuju hrišćani u ovoj zemlji. Bio je i u Nazaretu, u njemu je Isus, po predanju, proveo detinjstvo.

Laća je bio i veoma aktivan na društvenim mrežama, gde je tvitovao i objavljivao fotografije sa putovanja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter