Izvor:
09.06.2019 u 20:02
0

POZNATA PEVAČICA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM: Mora na RIZIČNU OPERACIJU?! Trpi VELIKE BOLOVE, evo zbog čega!

Atraktivna pevačica Tamara Milutinović moraće da ide na operaciju glave.

Pevačica ima problem od kada se povredila kada je bila mala i isekla čelo, zbog čega i danas ima ožiljak.

– Zapela je trčeći uz stepenice i pala, a staklena činija i udarac u beton ozledili su joj kosti glave. Tamara je u komi odvezena u bolnicu, gde su sastavili oštećene kosti lobanje i ušili ranu na čelu, ali ostao je trag, koji sada ni najbolji puder ne može u potpunosti da prikrije. Nakon te operacije odlazila je na redovne kontrole i sve je bilo u savršenom redu do prošle godine, kada su krenule učestale glavobolje, zbog kojih ne spava noćima – kaže dobro obavešten izvor.

Neko vreme trpela je bolove, a kada lekovi više nisu mogli da joj pomognu, otišla je kod lekara. Uradili su joj magnetnu rezonancu i primetili senke na mozgu, zbog čega su predložili operaciju kako bi se ustanovilo o čemu se konkretno radi – dodaje izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter