Izvor: KURIR
19.08.2022 u 07:47
0

PRAVI HIT! MILI OBJAVIO FOTKU NA KOJOJ IMA KOSU DO RAMENA: Komentari pljušte ispod objave, kakav je DASA! (FOTO)

Aleksandar Milić Mili, čuveni kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“, objavio je fotografiju na Instagram kojom je iznenadio sve.

Iako ga većina poznaje bez kose i sa izvajanim telom, on je sada pokazao kako bi izgledao sa dugom kosom do ramena. Mili se zaigrao u dobro poznatoj aplikaciji i oduševio pratioce.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Aleksandar Milić Mili
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ma, bolje bez kose. Je l’ tako? Robert Plant from Alibaba – napisao je Mili, a njegovi pratioci poručili su mu da je u pravu, kao i da nije normalan, budući da ih je nasmejao do suza. Međutim, neki su bili toliko inspirisani da su mu ostavljali šaljive komentare.

„Rajko Horizont original“, „Sad je šišanje luksuz“, „Jesi gadan“, samo su neki od iskrenih reakcija njegovih fanova na fotografiju iz mladosti.

   *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter