Izvor:
14.12.2016 u 00:06
0

Prijovićka u suzama: Opljačkali pevačicu i odneli joj poklon vredan 10.000 evra!

Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip samo što su se vratili iz Amerike, ponovo su spakovali kofere i otputovali u Tajland.

Na letu za Ameriku, Aleksandra i Filip su doživeli neprijatnost kada je otkazao jedan od motora aviona, ali je na sreću nesreća izbegnuta.

Izgleda da ih loše stvari ni ovog puta nisu zaobišle jer je Aleksandri za vreme boravka na ostrvu Puket iz torbe nestalo nekoliko stotina evra, kartice i sat koji je vredan 10.000 evra. Sat je bio poklon koji je pre nekoliko meseci dobila od Filipa.

– Sve se odigralo dok su ona i Filip bili na plaži. Aleksandra je sa sobom ponela samo peškir i torbu za plažu, u koju je ubacila neseser sa novcem, karticama i šminkom. Kako je zaboravila da skine sat u hotelskoj sobi, ona ga je ostavila u torbu da ga ne bi nakvasila. Imala je sreću da su joj pasoš i lična dokumenta ostali u sobi jer ih nije vadila iz kofera nakon sletanja. Sve se odigralo dok su oboje bili u vodi, a lopov je vešto izvukao njen neseser i pobegao. Niko ga nije primetio, pa čak ni pevačica, sve dok se nije latila torbe da plati račun – rekao je za Alo izvor blizak Prijovićevoj, koja je incident prepričala prijateljima putem Skajpa.

Pevačica je odmah prijavila slučaj tamošnjoj policiji i pozvala banku u Beogradu kako bi blokirala sve kartice.

Insformer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter