Izvor:
01.07.2017 u 02:22
0

PRIVEDEN DARKO KOSTIĆ: Srpskom dizajneru u stanu pronađena „droga za silovanje“! (foto)

Darko Kostić, poznati srpski dizajner, priveden je pre nedelju dana zbog posedovanja droge.

Kako nezvanično saznajemo, Kostić je priveden prošlog petka, jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu "drogu za silovanje", čija je hemjska oznaka GHB.

Darku je, u prošli petak iznenada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu. Hitnu pomoć je pozvao Darkov prijatelj, koji se zatekao na licu mesta, jer je dizajner u jednom trenutku izgubio svest.

Inače, GHB, poznatiji kao droga za silovanje, spada u kategoriju depresora nervnog sistema. Nema boju i miris pa ga je lako ubaciti u piće potencijalne žrtve. Drugi nazivi za GHB su i tečni ekstazi i droga za silovanje. Dejstvo droge za silovanje najčešće počinje nakon 10 do 20 minuta, a efeksti traju i do 11 sati.

Prvi put se pojavio na Beogradskoj nedelji mode 1999. godine, i od tada je stalni učesnik na ovoj manifestaciji. Poznat je i po saradnji sa estradnim ličnostima, te je dugi niz godina stilizovao Jelenu Karleušu, Natašu Bekvalac, a kreirao je i venčanicu za Jovanu Joksimović.

Kurir
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter