Izvor:
25.08.2017 u 17:08
0

PRVI PUT NAKON POROĐAJA: Ana Nikolić se oglasila dirljivom objavom! (FOTO)

Prošlo je tri nedelje otkad se pevačica Ana Nikolić porodila i postala majka. Trećeg avgusta na svet je donela malu Taru, a do sada je sve o ćerki držala samo za sebe. Sada je odlučila ipak da progovori.

U emotivnoj poruci koju je ostavila na društvenoj mreži instagram mnogo toga je otkrila. Na fotografiji se vidi da je ćerka Tara drži za prst, a Ana nije mogla da sakrije emocije u tom trenutku.

" Ne postoje reči kojima bih opisala ovaj osećaj. Mislila sam da znam šta je ljubav… Mislila sam da znam šta je sreća… Ona mi je objasnila sve ono što niko nije uspeo nikada! Ona je moj najveći životni uspeh i smisao mog života!", navela je Ana u poruci kojom se obratila svim svojim pratiocima i fanovima.

Izvor:blic.rs
Foto:Instagram/ananikoliofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter