Izvor: kurir.rs
06.08.2020 u 14:27
0

RAT NAJPOPULARNIJIH JUTJUBERA ZAPALIO BALKAN: Baka Prase BRUTALNO izvređao Kiku, a OVO je šokiralo SVE!

Najpopularniji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, tvrdi da je pre godinu dana od jedne nemačke organizacije dobio ponudu da proziva poznate, a zauzvrat bi dobio velike pare. Jutjuber je tada to odbio, ali se sada ta ista organizacija preko jutjuberke Kike sveti Baki Prasetu.

Naime, Bogdan tvrdi da je Kika dobila ogromne pare od iste te nemačke organizacije, koja je njemu prošle go dine nudila isto, samo da bi njega napala i ocrnila. Baka Prase je sada izneo sve što zna o Kiki i brutalno je isprozivao i time je počeo rat jutjubera.

– Kika se niotkuda pojavila i počela da rešeta po meni. Ona nas je okrivila da smo mi krivi što deca psuju, što su deca negativna. A u suštini jedino negativno je to što njoj svi pišu da bi je je*ali. Kika je došla sa namerom da je ona slatka devojčica i da izazove sažaljenje publike kako bi opstala. Ona je plaćena da mene isproziva kako bi preko mene dobila ka*u – tvrdi Baka Prase i iznosi sve argumente koje ima protiv Kike:

-Ta devojka se sama snimala i rekla da će se skinuti gola kad dođe do 40.000 lajkova, a onda se čudi što joj svi nude seks. Kika je čak na jednom video snimku sa majkom javno pričala šta joj sve nude muškarci i kakve bi im ona sve perverzije radila, a sada glumi nevinašce i truje narod protiv nas. Ona se čak branila time da u svojim videima nikada nije širila negativu. Ta devojka prvo pljuje, pa liže, ona želi samo da je neko is*ara.

Ovo nije prvi put da Baka Prase nekog ovako brutalno isproziva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter