Izvor:
18.04.2019 u 08:36
0

SA NIKOLOM RAĐENOM U DOBRIM ODNOSIMA: Ana Kokić iskreno o razvodu!

Ana Kokić nedavno se razvela od vaterpoliste Nikole Rađena, posle deset godina braka. Pop pevačica uskoro će objaviti novu pesmu pod nazivom “Ona druga ja”, a fotografije, koje prate kampanju, mnogi su okarakterisali kao bombastične, uz komentar da mlada mama nikad bolje nije izgledala.

Mislim da to nema veze sa razvodom, već sa nekim mojim odlukama – kaže Ana.

Moji savetnici nagovorili su me da se ošišam, ofarbam, počnem ozbiljno da treniram i vodim računa o svojoj ishrani, posvetim se sebi. Poslušala sam ih i drago mi je što se i te male promene, vide.

Ana je otkrila da li je razvod na nju ostavio neke posledice.

Nikola i ja smo ostali u dobrim odnosima. Svakodnevno komuniciramo, u principu, nije se mnogo toga promenilo u našem odnosu, osim što smo odlučili da više ne budemo u braku.

Na pitanje, da li je izgubila veru u ljubav, Ana objašnjava:

– Nemam želju za takvim stvarima. Želiim da se posvetim poslu i svojim devojčicama.

Nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter