Izvor: OBJEKTIV
17.03.2022 u 17:09
0

SADA GA NIKO NE BI PREPOZNAO! 2014. godine napravio je opštu POMETNJU (FOTO)

Pevač sada izgleda neprepoznatljivo…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nemoguće je da se ne sećate Končite Vurst koja je pobedila na Evroviziji 2014. godine – i tako prodrmala celu Evropu.

Ona je svojim nastupom, a i izgledom ponosno pogledala tradicionalno i konzervativno društvo sa željom da ruši tabue i predrasude.

Tomas Tom Nojvirt, odnosno Končita, i dalje se bavi muzikom i ima uspešne singlove, te je svoju karijeru uglavnom preorijentisao na Austriju, iz koje i potiče.

Nakon pobede na Evroviziji veliki uspeh je bio pred prevačem jer se on pored muzike bavio i modom. Učestvovao je na revijama Karla Lagerfelda, ali i Žan Pol Gotjea, a pored svega toga napisao je i jednu knjigu. Takođe, pozajmio je glas liku u animiranom filmu „Pingvini sa Madagaskara“.

Tom je nekoliko puta izjavio da nije trans žena. On je gej, a takođe je sebe opisao kao dreg kraljicu, što je za one koje ne znaju, gej muškarac koji se oblači kao žena. Zamenicu “ona” koristi da opiše svoj karakter kada je Končita Vurst, ali zamenicu “on” kada govori o sebi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter