Izvor: KURIR
30.06.2022 u 10:44
0

„ŠALJEM DADILJI 200 PORUKA!“: Katarina Grujić skoro uopšte se ne odvaja od bebe!

Pevačica Katarina Grujić priznala je da retko napušta kuću jer brine o bebi Katji, ali i da ima pomoć.

Katarina se porodila pre oko sedam meseci, a život joj se drastično promenio otkako je postala majka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„KAKVA BOMBA!“: Lidija Vukićević puni 60 godina, a telo joj je 2 decenje MLAĐE! Zapalila mreže (FOTO)

Sada je pevačica objasnila da retko izlazi jer je non-stop posvećena detetu koje je dobila sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

Ona kaže da se smenjuje sa dadiljom koja joj u svemu pomaže, te i da joj je najveći izlazak u ovom trenutku kada ode na nastup.

– Trenutno mi najviše pomaže dadilja oko brige o bebi, ni mama ni tata nisu u Srbiji, sestra, svekar i svekrva… Ni muž mi nije tu! Ne bude mi prijatno kada odem negde na dva, tri dana, to mi teško padne. Inače, kada sam blizu i odem negde, to vreme brzo proleti. Kada sam odsutna dadilji šaljem 200 poruka, pa mi ona kaže: „Molim te, opusti se, spavala je, klopala je. Sve je u redu i kako treba“. Plašim se za dete, volim u svakom trenutku da znam da li je sve u redu – rekla je pevačica u emisiji.

Inače, Katarina je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter