Izvor: novosti
09.02.2022 u 12:25
0

Saša Kovačević OTKRIO kada će biti venčanje i gde!

Pevač Saša Kovačević uveliko planira svadbu sa bivšom misicom Zoranom Tasovac.

On je sa njom pet godina u vezi, dok je javnosti poznato da je ona bivša izabranica Bogdana Srejovića, dojučerašnjeg dečka pevačice Cece Ražnatović.

– Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako – naveo je Saša.

– Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen „papa“ – kazao je pevač, koji je priznao da u prošlosti nije bio veran partnerkama.

– Prva ozbiljna veza mi je bila sa Ivonom. Znala je da nisam cvećka i da joj nisam veran, ali me je trpela. Imao sam emocije prema njoj, ali sam bio još mlad i željan izlazaka – navodi Saša, te priznaje da je dva puta operisao nos.

– Od 16. godine imam problem sa alergijama. U 21. godini sam imao prvu operaciju nosa. To mi nije rešilo problem, pa sam morao ponovo na intervenciju u Tursku – priznao je Kovačević za pomenut medij.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter