Izvor: KURIR
18.08.2022 u 08:09
0

ŠEHEREZADA RAZVELA SULEJMANA, A SADA PROSLAVLJAJU 13 GODIŠNJICU: Zbog ljubavi prema njemu ostavila dečka, a on zbog nje BIVŠU ŽENU

Berguzar Korel je jedna od najpopularnijih turskih glumica otkako je glumila Šeherezadu u seriji ‘Hiljadu i jedna noć’ 2009. godine.

Godinama se borila sa raznim kritikama na račun svog izgleda i težine, ali je vremenom naučila da to ignoriše.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

– Moje telo će biti kakvo želim da ga vidim, tako ću biti srećna – rekla je jednom prilikom. Berguzar je obradovala pratioce najnovijom objavom na svom Instagramu. Naime, ona je na plaži napravila selfi bez šminke.

– Poslednjih deset dana do četrdeset – rekla je glumica koja će 27. avgusta proslaviti 40. rođendan.

„Kraljica“, „Prelepa si“, „Dolazi najbolje i najsrećnije vreme“, „Kakva lepota“, komentarisali su njeni fanovi.

Inače, Berguzar je 7. avgusta proslavila 13. godišnjicu braka sa Halitom Ergencom (52), poznatim po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj turskoj seriji. Na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se grle i smeju od uva do uva, a pozirala je bez šminke. „Aww, sreća“, „Srećna godišnjica“, „Tako si lepa“, „Želim vam zdravlje, uspeh i more ljubavi“, poručili su im fanovi.

Berguzar često deli fotografije sa suprugom i njihovom decom i pokazuje da su srećniji nego ikad, iako se više puta pisalo o krahu njihovog braka.

Podsetimo, Berguzar i Halita imaju sinove Alija (12) i Hana (2) i osmomesečnu ćerku Lejlu, a kako su preneli turski mediji, par je odlučio da napravi pauzu od televizijskih uloga.

Berguzar je poslednji put glumio u istorijskoj sapunici ‘Vatanim Sensin’ sa Halitom dok je bio angažovan u seriji psiholoških trilera ‘Babil’ iz 2020. godine.

Par ima kuću u Londonu u kojoj provode dosta vremena kada ne rade i veoma su posvećeni svojoj deci. Neki su čak zaključili da su se preselili u Englesku jer su tamo proveli dosta vremena proteklih meseci.

– Nisu se nastanili u Engleskoj. Oni često dolaze i odlaze već pet godina -rekla je njihova menadžerka Ajse Barim. Par se upoznao na snimanju popularne turske serije ‘Hiljadu i jedna noć’. Javnost je sa interesovanjem pratila njihovu burnu ljubavnu priču.

Naime, u vreme kada su se zaljubili tokom snimanja serije, Halit je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi. Osetili su veliku privlačnost, koju nisu mogli da poreknu, posebno kada su 2008. morali da putuju u Pariz na posao. Berguzar je ubrzo napustila dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem, koja je tada bila trudna, pa je odlučila da abortira.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter