Izvor:
21.12.2019 u 09:00
0

SEKSI ANTONIJA MAMI UZDAHE U REGIONU: Poslušajte pesmu zbog koje je pevačici pukla veridba! (VIDEO)

Mlada pevacica Antonija Cerkez ovih dana promoviše svoju prvu pesmu “Ironija”, i dok u spotu mami uzdahe muškaraca širom regiona, ono što mnogi ne znaju je da je citav njen uspeh zahtevao i veliku žrtvu jer je zbog karijere raskinula veridbu.

Poreklom Hrvatica, rodena u Mostaru, Antonija prve estradne korake pocinje u Beogradu, zahvaljujući tome što je njen talenat primetio slavni kompozitor Bane Opačić i pružio joj priliku da bude prva koja ce dobiti pesmu u okviru jedinstvenog projekta “Opacicevo”.

I sve je delovalo kao bajka dok je njen tadašnji verenik, sa kojim je u vezi bila pune dve godine, nije uslovio da bira između veze i karijere. Ni svi pokušaji da napravi kompromis nisu urodili plodom te je tako Antonija na kraju ostala sama, a svi koji su čuli njenu prvu pesmu smatraju da je u nju utkan deo životne price mlade pevačice. Biografska ili ne, pesma izaziva veliku pažnju kao i atraktivan spot, a da li će nakon svega Antonija još dugo ostati sama, vreme će pokazati.

Happytv.rs
Foto: Privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter