Izvor:
28.02.2017 u 20:26
0

SEVERINA TRUDNA? Pokazala trudnički stomačić? (foto)

Muzička zvezda i ponosna mama malenog Aleksandra ne krije svoju sreću – ona je udata za čoveka svog života, uživa u svakom trenutku ljubavi s njim, pa ne bi čudilo da se njih dvoje odluče da dobiju potomstvo.

Igor i Severina zaista žive ljubavnu bajku i neretko pokazuju celom svetu svoju sreću i najlepše emocije, ali se do sada nisu oglašavali povodom toga hoće li svoju ljubav krunisati bebom.

Međutim, nakon najnovijih fotografija lepe Splićanke koje su se pojavile u javnosti, spekuliše se da bi to moglo biti ranije nego što smo mislili.

Severina je, naime, nedavno objavila spot za pesmu Kao, a u pojedinim kadrovima njen stomačić izgleda zaobljeno – baš kao trudnički!

Takođe, pevačica nosi haljinu koja je nešto šira u predelu struka, što inače nije njen stil, a takođe s vremena na vreme spušta ruku na stomačić, kao što to čine srećne buduće mame.

Sve to navelo je pojedine medije da pomisle da bi pevačicina porodica uskoro mogla da postane bogatija za jednog člana.

Ona i Igor se, ipak, nisu oglasili povodom ovih navoda.

story.rs
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter