Izvor:
29.01.2017 u 22:18
0

SKANDAL VEKA: Svi detalji napada Marinka Rokvića na dvoje mladih!

Nakon fizičkog sukoba sa Marinkom Rokvićem, koji se dogodio juče u garaži Delta Sitija, mladić I.A. je za Telegraf ispričao kako je došlo do incidenta, tokom kojeg su povređeni on i njegova devojka.

– Ušli smo u tržni centar i kružili po parkingu, videli smo ljude koji se pakuju da uđu u kola. Moja devojka ih je pitala da li izlaze i pošto su reklo:”Da”, stali smo sa strane, pored njihovog parking mesta, sa upaljena sva četiri, da sačekamo da se isparkiraju.

– Oni kreću i u tom momentu se pojavljuje neki klinac koji prosi tu po tržnom centru i maše automobilu koji se u tom trenutku pojavljuje meni sa leve strane i seče me. Mahao mu je, a kada ga je moja devojka pitala šta to radi, on je rekao: “Pa, gospodin je rezervisao parking mesto” – započeo je I.A. svoju priču i dodao da su njih dvoje bili začuđeni zbog toga što je neko rezervisao mesto u garaži gde to nije moguće.

-Spustio sam prozor, a ovaj mali kaže:”Hoćete ipak da pustite gospodina?”. Rekao sam mu da neću, jer i mi čekamo. Tada je moja devojka izašla iz auta, rekla da parking nije ničija privatna svojina i da nema smisla da se neko tako bahati. Stala je na parking mesto, a on je u tom trenutku na nju krenuo kolima – objasnio je napadnuti mladić koji je u tom trenutku odmah izleteo iz automobila.

– Krenuo je da se trza i da izađe iz kola, a žena ga je valjda vraćala. Rekao je: “Reci ovoj…”, krenuo je valjda da opsuje pa nije… “Reci ovoj gospođici da se pomeri”, a ja kažem: “Ne treba da se pomeri jer mi čekamo parking” – rekao je I.A. i napomenuo da je tada Rokvić pokušao da izađe iz automobila, ali ga je on u tome sprečio.

– Gurnuo sam mu vrata nazad i rekao: “Ostaneš u autu i produžiš i sve je u redu. Druže, mi čekamo” – rekao je napadnuti momak i otkrio da je njegov potez razbesneo Rokvića, koji je izleteo iz automobila.

Rekao mi je: “Šta hoćeš, bre, majmune?” i krene da me udari i ja se izmaknem i krenem da stavim naočare na auto pored, a on se okrene i “nabode” moju devojku. Tada sam skočio na njega i počeli smo da se rvemo – ispričao je I.A.

To je bilo više neko rvanje nego tuča, ali me je zakačio prstenom najverovatnije, i isekao mi je arkadu.

Gomila ljudi se umešala – pali smo, a on je pao preko mene. Tad sam desnim ramenom i glavom sam udario o beton. Oni nisu čekali dolazak policije, samo se u jednom trentku njegova žena vratila i rekla da on nije udario moju devojku nego je ona udarila njegov auto.

Desno koleno mi je povredio, a moja devojka ima podliv na usni – zaključio je I.A. kojem su nakon pregleda u Urgentnom centru stavili kragnu i dijagnostifikovali iščašeno rame i koleno, zbog čega su mu lekari savetovali strogo mirovanje u naredne dve nedelje.

I.A. je najavio da će podneti tužbu protiv Rokvića.

Telegraf.rs
Foto:facebook/Senzacija.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter