Izvor:
29.01.2017 u 20:02
0

Konačno otkrio PRAVU ISTINU: Željko Šašić progovorio o svom odnosu sa ćerkom Sofijom!

Željko Šašić nije u najboljem odnosu sa svojom ćerkom Sofijom koju je dobio sa Sonjom Vujsanović.

Pevač je, naime, u veoma lošim odnosima s bivšom suprugom Sonjom, koja se udala za njegovog kolegu Acu Lukasa, i često posećuje sudske ustanove, a njihova ćerka Sofija je jednom prilikom otkrila da nije u najboljim odnosima sa ocem i da je odlučila da ne komunicira s njim.

"Ne znam da li je to tema. Ja sam odlučio da jedno vreme pustim Sofiju na miru. Nek se odmori, pa ćemo da vidimo šta ćemo dalje. Ona je sad u pubertetu i ja to apsolutno kapiram razumijem i ne želim da joj smetam puno", rekao je Šašić.

Na pitanje da li se kaje u životu zbog nečega odgovorio je da se ne kaje.

"Šta imam da se kajem, nije sve u vašim rukama. Ja ne volim konflikte."

Otkrio je i da je potražio stručnu pomoć kako bi prevazišao svoje probleme.

"Ja sam bio i pomaže to negde, ali sve je to na vama. Ima svega, knjiga, može da vas umiri, ali sve je opet na vama", otkrio je u jednoj emisiji.

Šašić je sad u vezi sa 17 godina mlađom Plejbojevom zećicom Katarinom Lazić.

"Uopšte nisam razmišljao u razlici u godina, ali za sad ništa ne računam, ne smeta mi ta razlika kad je muškarac stariji, a u obrnutom mi to ne ide", otkrio je pevač.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Facebook/Zeljko Šašić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter