Izvor: KURIR
08.08.2022 u 18:11
0

SLAVI RASKID KIM KARDAŠIJAN I PITA DEJVIDSONA! Skovao pakleni plan da je vrati, a ovo mu je PRVI KORAK!

Reper Kanje Vest je, čini se, jedva dočekao vesti o raskidu bivše supruge Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona.

Kim je prošle godine podnela zahtev za razvod od Kanjea, a nakon što je započela vezu s Dejvidsonom, Vest je stalno pokušavao da sabotira njihovu vezu javno omalovažavajući dečka svoje bivše supruge. Sada, čini se, želi da nagovori Kim da odustane od razvoda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

– Ovaj raskid je podsticaj Kanjeu da se više trudi i ponovo pridobije Kim i natera je da odustane od njihovog razvoda. Mesecima joj je govorio da njoj i Pitu nije suđeno. I iako Kanje nije bio Pitov najveći obožavatelj, poslednjih nedelja se fokusirao na to da pokaže Kim da su čvrsta porodica – rekao je izvor za strane medije.

– Kim se dosad jednostavno fokusirala na to da Kanje bude najbolji otac. Ona će uvek obožavati Kanjea i ceniti ga kao oca njihove dece, ali moraće da uloži velik napor da je ponovo osvoji. On ne misli da je to nemoguće. Poslednjih nedelja su se jako dobro slagali – dodao je izvor.

Ipak, prijatelj blizak Kim Kardašijan rekao je da ona ne namerava da se vrati bivšem mužu.

– Malo je verovatno da će se predomisliti oko razvoda. Rešili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi da pokvari. Kim oseća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad pre. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem – rekao je.

Podsetimo, rijaliti zvezda i komičar vezu su raskinuli nakon devet meseci. Zvanično su počeli da se zabavljaju u novembru prošle godine.

Fanovi su počeli da nagađaju o njihovoj vezi nakon što su se zajedno vozili u lunaparku i tamo se držali za ruke, a sve je snimila kamera.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter