Izvor:
09.06.2017 u 17:05
0

SNEŽANA DAKIĆ I DALJE SOLO: Gde su se izgubili svi zgodni i neisfrustrirani frajeri? (foto)

Voditeljka Snežana Dakić na Instagramu je otvorila dušu i otkrila sa kakvim se sve problemima suočava u potrazi za ljubavlju.

Ona je istakla da su dobri frajeri nestali, a da su preostali samo isfrustrirani muškarci koji ne mogu da se skrase.

– Danas su i muškarci i žene zbunjeni količinom mogućnosti da se sa nekim spanđaju na svakom koraku. Naročito muškarci, koji listaju po imeniku koja te večeri prva odgovori na poruku. I to ih onemogućava da se upuste u dublji emotivni odnos. Lepo zaključuje Toni Parsons: "Danas je teže izbeći seks, nego imati ga". Ali kad naletiš na kvalitetnu osobu, nemoj da je tretiraš kao svaku drugu, po šablonu. Poštuj njenu posebnost i različitost. I pokaži da to uviđaš… Mladi misle: "Ko zna šta me još čeka iza ugla, probao sam i idem dalje, da nešto ne propustim." Stariji misle: "Daj sve što se nudi, ko zna koliko ću još moći." A gde su dobri frajeri? Neisfrustrirani, dokazani, samouvereni, lepi i zgodni? Pa nisu valjda samo u serijama i filmovima?! Hm… Laku noć i mislite na novog Kralja Artura. Mnogo zgodan dečko. Čarli Hanam… Svakoj ženi treba jedan takav – poručila je ona uz svoj selfi.

Podsetimo, Snežana se pre tri godine razvela od biznismena Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku Lauru. On je ubrzo nakon toga uplovio u romansu sa 21 godinu mlađom sekretaricom.

Kurir
Foto: Instagram/snezanadakic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter