Izvor:
08.10.2016 u 17:28
0

SRPSKA TENISKA ZVEZDA U PROVODU: Ana zajedno sa sestrom ubijene pevačice

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović uživa u provodu sa drugaricama u pauzi između teniskih mečeva. Zanimljivo je da se Ana druži sa manekenkama, a jedna od njih je i Bojana Krsmanović, sestra od strica pokojne pevačice Jelene Marjanović.

Njih dve su bile u provodu sa još jednom drugaricom Ksenijom Tošumi, italijanskom stilistkinjom. One se nalaze u Veroni, gradu Romea i Julije gde su prisustvovale modnoj reviji kompanije za proizvodnju donjeg veša “Intimisimi”

Zanimljivo veče sa Bojanom i Ksenijom – napisala je Ana Ivanović na svom profilu

Manekenka Bojana Krsmanović uveliko osvaja svet i važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena današnjice. Rođena je Beograđanka, odrasla je u Krnjači, a modelingom se bavi do svoje 14. godine: Najpre je osvojila evropsko tržište, a zatim karijeru nastavila da gradi u Americi. Mnogi je zovu srpskom Sindi Kraford.

Telegraf.rs
Foto: Instagram / Ana Ivanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter