Izvor: KURIR/Ljiljana Stanišić
03.10.2022 u 17:56
0

„STAO SAM PRED IKONU SVETOG ĐORĐA I TREZAN SAM 33 GODINE!“: Miroslav Ilić u intervjuu otkrio detalje iz života koje NIKO NIJE ZNAO

Miroslav Ilić retko kada javno otvori dušu i ispriča ono što mu leži na srcu. Međutim, u intervjuu  legendarni pevač, koji će na svoj rođendan, 10. decembra, u Štark areni održati koncert povodom 50 godina karijere, otkrio je detalje iz života koje do sada nismo znali – od prve ljubavi do kolege kog je najviše cenio na estradi: – Tozovac je bio moj uzor i čovek kojeg sam izuzetno poštovao i on je za mene prvak u našem poslu. Zahvalan sam mu što je svojom pojavom razbio stereotip kada smo mi pevači u pitanju. Mi narodnjaci, dok smo pevali, stajali smo tačno na jednoj liniji, a on je uveo to šarmantnije da koketira i igra, što se meni posebno dopalo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIRLJIVO! Sada je jasno zašto ga ŽENE toliko vole! Ovim je SVE rekao!

Kažu da ste glavni krivac za sve razbijene čaše po kafanama zbog hita „Polomiću čaše od kristala“.

– Mislim da su se razbijale i pre te pesme. Nisam hteo da se lome. Može samo da se zamišlja kako se lome. A lomio sam ih i ja, nije da nisam.

Kako izgleda kad vi odete u kafanu?

– Postoje dva perioda. Jedan je do ’89, kada sam povremeno umeo da se zaigram, pa je bilo lomljave i više nego što je trebalo, a posle toga sam pobegao iz te priče. Shvatio sam da ako je čovek krenuo negde da se provede, može i bez toga. Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: „Budalo jedna, nećeš više.“ Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od mene pravio da ne kažem šta. Shvatio sam da mogu lepo da se provedem i bez toga

Kome biste iz javnog života zapevali od srca?

– Odbojkaškoj reprezentaciji Srbije.

Šta je problem pa je novokomponovana muzika kratkog daha?

– Ne želim da zvučim kao matoro naglođalo, ali hiperporukcija je učinila svoje. Sve sam pokušao da ne bude tako, ali mi smo prva generacija, Šaban, Marinko, Mile Kitić, Mitar Mirić i ja, koja ne ostavlja iza sebe novu generaciju koja će nastaviti našim putem. Poslednjih 50 godina su bile generacije koje su na zalasku ostavljale naslednike, a nas nema ko da nasledi.

Sećate li se kad ste se prvi put zaljubili u devojku iz grada?

– Nije bila iz grada. Bila je svešteničko dete.

Kako vas ljudi doživljavaju na ulici kad vas sretnu?

– Samo magarac može sebi da uvrti u glavu da ga svi vole. Vidim ja i one koji me ne vole. Oči govore mnogo više od reči. Zato sam voleo da se družim sa Šabanom, jer smo u ona dobra stara vremena išli porodično na letovanje. O poslu nije bilo govora, samo uživanje.

Ljubitelj sporta Igram fudbal, u mladosti sam se bavio gimnastikom

Volite i sport.

– Rekreativno igram fudbal, a u mladosti sam se bavio gimnastikom. Imali smo svoju estradnu reprezentaciju, s kojom smo igrali utakmice humanitarnog karaktera. Pokojni Šaban je bio odličan fudbaler, Miša Mijatović, Saša Popović, Mile Kitić. Moj omiljeni fudbaler je Hristo Stoičkov, koji je moj pobratim. A najbolji fudbaler je Pele.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter