Izvor:
31.10.2017 u 22:55
0

„TELO MI SE MENJA“: Ovako izgleda trudna Ana Ivanović (FOTO)

Ana Ivanović je u petom mesecu trudnoće i sada je konačno za nemačke medije pričala o promenama kroz koje prolazi njeno telo.

– Telo mi se izmenilo, ali ne u negativnom smislu, dopada mi se, postala sam mnogo ženstvenija – rekla je Ana Ivanović za nemački list "Bunte" koji je napisao da ona, aludirajući na trudnoću, definitivno ima zbog čega da zrači i da se tako slatko smeje.

Inače, Ana je nakon priča o trudnoći viđena na otvaranju jednog butika u Njujorku, a ovaj nemački list objavio je i da se bivša teniserka tokom te večeri zaštitnički uhvatila za "stomačić", te da je to verovatno instiktivna reakcija buduće majke koja, kako su istakli, izgleda neodoljivo u večernjoj haljini i sandalama na visoku štiklu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter